Påsken 2023

Vi inleder med konstnären Karl Mårtens och visar ett urval av hans litografier och original.
Karl Mårtens är född i San Francisco men växte upp i Drottningholm utanför Stockholm. Han har arbetat som grafisk designer sedan 1979 i Toronto, San Franciso och senast i Stockholm där han drev sin egen designfirma Form i Funktion till 2010. Sedan dess har Karl Mårtens arbetat som konstnär på heltid.
Karls måleri är påverkat av hans intresse för Zenbuddhismen och hans influenser kommer från traditionell japansk och kinesisk kalligrafi och Zenkonst.

”Vid sidan om måleriet driver Karl uppskattade workshops i Zen-kalligrafi, där syftet är att träna på att våga släppa kontrollen!!”

uggla
Karl_M_1
Karl_M_2
I samarbete med

Juli 2023

Med vernissage den 27 juli 2023 ställer Modefotograf Carlo Bosco ut. Fotograf Carlo Bosco är en av Sveriges främsta modefotografer och har arbetat internationellt i mer än 25 år med flera stora namn inom både mode, reklam och design. Han har fotograferat för en mängd svenska och internationella modemagasin som bland annat ELLE, Cosmopolitan och Grazia Magazine. Carlo Bosco har genom åren fotograferat många kända modeller och profiler som till exempel: Emma Sjöberg, Marcus Schenkenberg, Cindy Crawford, Lena Olin och Monica Zetterlund.

Carlo Bosco grundade och drev även framgångsrikt School of Fashion Photography Stockholm under ett antal år där han utbildade många idag, framstående fotografer.
Han har även erfarenhet från Stockholms nöjesliv och drev under flera år restaurang Bacaro tillsammans med Helena Stenberg.

om du vill ha mer information om Carlo Bosco kan du gå in på carloboscostudio.se eller Instagram @carlobosco_photographer.

image003
Modefotograf Carlo Bosco ställer ut foton på Galleri Handell 27/ 7- 2/8 2023

Augusti 2023

Den femte augusti har Mimmi Kandler vernissage på Galleri Handell. Mimmi Kandler arbetar som skådespelare, ljudboksinläsare och konstnär. Att berätta en historia är det som starkt länkar dessa områden samman och ger näring åt varandra i skapandet. Mimmi är autodidakt inom konsten men har skapat i hela sitt liv. Sin första oljemålning blev till 1990 och sedan dess har oljemåleriet legat varmast om hjärtat och varit hennes främsta medie. Under flera år verkade Mimmi i egen regi med sin konst, fram till år 2021 då hon ingick samarbete med konstgallerier och hade därmed sin första officiella utställning. Sedan dess har hon synts på flera utställningar och plattformar och uppmärksammats i media.

Mimmi Kandler på instagram: @artby_mimmikandler.

Mimmi-Kandler-1